لازمه پستی رو که در انجمن همسایه زدم اینجا هم ارسال کنم :
مراجعه به QVL شرکت سازنده مادربرد واسه بررسی سازگاری رم روی یه مادربرد راهنمایی و منبع خوبی میتونه باشه اما کامل نیست این منبع و باید به روز رسانی بشه ! چون در هر فرکانس تعدادی رم تست میشن و توی لیست میان اما زمانی که یک رم داخل لیست نیست الزاماً دلیل بر ناسازگاری اون نیست !
یه مثال عرض می کنم :
داخل فایل QVL مادربرد شما در سایت گیگابایت اومده که توی فرکانس 2400 رم های برند جی اسکیل 3 پک 16 گیگ و یک پک 32 گیگ تست شده ( نصف حجم پک تست شده ) و داخل لیست QVL مادربرد شما توی سایت گیگابایت وجود داره ! و دو مدل هم این مدل های موجود در لیست کلاًاز رده تولید خارج شده !!
لینک فایل :
http://download.gigabyte.asia/FileLi...ga-z87x-oc.pdf
این در حالی هست که توی سایت جی اسکیل شما هر مدلی رو اختیار کنید و برید توی QVL اون ، محاله مدل Z87X-OC توش نباشه ! پس چرا توی QVL سایت مادربرد همه مدل های جی اسکیل نیستند ؟! چرا همین مدلی که اینجا نوشتید یعنی G.Skill Ripjaws X Blue 2*4GB=8GB 2400MHZ CL11 توی QVL سایت گیگا نیست ؟! چون از بین اون همه مدل تعدادی تست شدند به طور عملی و این همون طور که گفتم الزاماً به معنی این نیست که بقیه مدل ها ساپورت نمیشن ! پس همون طور که گفتم نمیشه به QVL استناد 100% کرد و مرجع گذاشت که هر مدلی داخل لیست بود ساپورت میشه و هرمدلی داخل لیست نبود الزاماً و قطعاً توسط مادربرد مورد نظر ساپورت نمیشه ! بلکه مدل هایی که در لیست QVL یک مدل مادربرد ( حالا از هر شرکت سازنده ای که باشه ) حضور دارند مدل های تست شده هستند !
Bookmarks